ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ο ποιοτικός έλεγχος επισημαίνει και επιλύει μια προβληματική κατάσταση

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι πάσης φύσεως ποιοτικοί  έλεγχοι  διενεργούνται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και όχι από αναρμόδιους.
Καληνύχτα σας!

18 Νοέμβρη. Εδώ, πάντα Άργος Ορεστικό
Σήμερα στο σχολείο μας εμφανίστηκε το αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Αρχικά υπέθεσα πως ήρθαν ειδικοί να διενεργήσουν τον ποιοτικό έλεγχο των σχολικών γευμάτων, όπως εξάλλου προβλέπεται και από την ισχύουσα νομοθεσία. 
Τελικά ο ποιοτικός έλεγχος αφορούσε την κατασκευή των δύο αιθουσών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και των κατασκευών για την ελαχιστοποίηση τυχόν σφαλμάτων από το σχεδιασμό μέχρι και την κατασκευή.

Ο «Ειδικός Σύμβουλος Ποιοτικού Ελέγχου» (ΕΣΠΕΛ), οφείλει να ασκεί δειγματοληπτικό ποιοτικό έλεγχο στα συγχρηματοδοτούμενα με την ΕΕ έργα που εκτελούνται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανόνες. 
Ο ΕΣΠΕΛ διαθέτει εργαστήριο όπου πραγματοποιεί την ανάλυση των δειγμάτων από τα εκτελούμενα έργα, καθώς και περιφερειακές ομάδες για επιθεωρήσεις.


Η πυρηνοληψία αποτελεί μία ιδιαιτέρως αξιόπιστη άμεση μέθοδος ποιοτικού ελέγχου, η οποία βασίζεται στην διάτρηση και αποκοπή κυλινδρικού δοκιμίου.

Προσεχώς,  θα ενημερωθούμε για την ποιότητα του σκυροδέματος...

Παρεμπιπτόντως εγκαταστήσαμε σήμερα τους δέκα καινούριους υπολογιστές στο εργαστήριο πληροφορικής και τους δύο διαδραστικούς βιντεοπροβολείς  σε δύο αίθουσες διδασκαλίας. Επίσης, παραλάβαμε φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους βιντεοπροβολείς και  σετ ρομποτικής.

Έχουμε χρέος ό,τι μπορούμε να το κάνουμε...
Το απόγευμα η τριμελής επιτροπή με τη συμμετοχή της δασκάλας πληροφορικής, διενήργησε εξονυχιστικό έλεγχο του εξοπλισμού και αφού πιστοποίησε τη καλή λειτουργία τους, υπέγραψε την οριστική παραλαβή τους.
  Έμπειροι εκπαιδευτικοί και γνώστες του αντικειμένου, υπογράφουν το πρωτόκολλο ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του ηλεκτρονικού εξοπλισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια: