ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Επανεκκίνηση κατασκευαστικών εργασιών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

Μετά το "φρένο", φουλ οι μηχανές! 
κύριε Δήμαρχε, από εδώ και πέρα ούτε λεπτό δεν πρέπει να χαθεί!!



Στο Δήμο Άργους Ορεστικού από την 14η Μαρτίου, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, είχαν σταματήσει βίαια οι εργασίες κατασκευής όλων των έργων.
Θύματα του ύπουλου ιού και οι υπό κατασκευή αίθουσες του σχολείου μας (ούτε αυτές σεβάστηκε)!  Από σήμερα όμως, Δευτέρα 11 του Μάη, η κατασκευαστική εταιρεία "κοινοπραξία ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Γ. και ΣΙΑ -ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Ι. και ΣΙΑ", προχώρησε στην επανέναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του έργου μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Πρωί - πρωί ξεφορτώθηκαν τα απαραίτητα υλικά... 

Οι χτιστάδες από τη γειτονική Γαλατινή, επανήλθαν δριμύτεροι στην ενεργό δράση και αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να τελειώσουν την τοιχοποιΐα και έπεται συνέχεια, ώστε να καλύψουμε το "χαμένο έδαφος"...

Εξ αποστάσεως η παραγγελία για τους καφέδες...Στη Γαλατινή, πάντως, δεν είχαμε κάποιο κρούσμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: