ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

1η Ιουνίου ανοίγουν τα δημοτικά σχολεία


Τέλος η φημολογία για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το άνοιγμά τους την 1η Ιουνίου.
Μετά από ομόφωνη θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, η κυβέρνηση αποφάσισε την επιστροφή των μαθητών του δημοτικού στα θρανία από την 1η Ιουνίου. 
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν:
-Οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία).
-Οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων.
-Οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί. 

Στην αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων σχολικών δομών.
Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης είχε τηλεδιάσκεψη με την κυρία Κεραμέως, τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Νίκο Χαρδαλιά και άλλους κυβερνητικούς και μη παράγοντες.
Έτσι τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με κανόνες από 1η έως 30 Ιουνίου, η νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα θα γίνονται πιθανότατα εκ περιτροπής, όπως συμβαίνει ήδη σε γυμνάσια και λύκεια, δηλαδή κάποιες μέρες την εβδομάδα οι μισοί μαθητές και τις υπόλοιπες μέρες οι άλλοι μισοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: