ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η υπουργός παιδείας αποσύρει εριστικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου...

Κυρία υπουργέ, αναμένουμε την απόσυρση των επίμαχων διατάξεων, νομοθετώντας  και εφαρμόζοντας το πρόγραμμά σας, όπως αυτό εξαγγείλατε προεκλογικά στον ελληνικό λαό.

Όπως αναμενόταν, αφαιρείται από το πολυνομοσχέδιο η διάταξη για την αύξηση αριθμού μαθητών/μαθητριών ανά τάξη. Εξάλλου, αυτό φάνηκε και από την εγκύκλιο που εκδόθηκε για τις εγγραφές μαθητών/μαθητριών στη Α΄τάξη του Δημοτικού, όπου προβλέπονται τα ίδια με πέρυσι.
Στα αξιοσημείωτα ο τεράστιος αριθμός σχολίων κατά τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και τα οποία συνεχώς μελετά και επεξεργάζεται το υπουργείο.
Το πολυνομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση αρχές Ιουνίου και η υπουργός μετά τη διαδικασία της διαβούλευσης, λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις των ομοσπονδιών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ), προτίθεται να αποσύρει εριστικές διατάξεις που σκανδαλίζουν. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: