ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Πάλι παράταση θητείας στους Διευθυντές/Διευθύντριες Εκπαίδευσης!

Διπλασιασμός θητείας με συνεχείς παρατάσεις!
Δεν υπάρχει προηγούμενο! Οι 116 Διευθυντές/Διευθύντριες επελέγησαν με τριετή θητεία και παρέμειναν στις θέσεις τους για άλλα τρία χρόνια! 
Αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα έπρεπε να κατατεθεί νομοσχέδιο επιλογής στελεχών. Όλα τ' άλλα μπορούσαν να περιμένουν...
Κυρία υπουργέ, επιεικώς απογοητευτικό...
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας όπως κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, προστέθηκαν δύο νέα άρθρα, που αφορούν την παράταση θητείας στελεχών εκπαίδευσης και τα οποία δεν υπήρχαν κατά τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης!

Άρθρο 52
Παράταση θητείας στελεχών της εκπαίδευσης

Στελέχη της εκπαίδευσης που υπηρετούν κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, των οποίων έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει η θητεία για την οποία έχουν επιλεγεί, εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά τη λήξη της, έως την επιλογή, τοποθέτηση και ανάληψη υπηρεσίας νέων στελεχών.
Άρθρο 53
Παράταση ισχύος πινάκων επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων

Η ισχύς των πινάκων επιλογής των διευθυντών σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.), η οποία λήγει την 31η Ιουλίου 2020, παρατείνεται έως την κύρωση των νέων πινάκων επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ..
Αυτά μας κάνει η υπουργός και απόψε θέλω να πιω, να μην θυμάμαι...
Αφιερωμένο σε όλες και όλους...
Καλό Σαββατόβραδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: