ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κηδεύτηκε σήμερα ο μητροπολίτης μας...

Σε ένδειξη πένθους μεσίστια και η σημαία του σχολείου μας...

Ο Θεός ας αναπαύει την ψυχή του μετά των δικαίων και ας τον συγκαταριθμήσει μετά των Αγίων του Επουρανίου Θυσιαστηρίου. 
Ας είναι αιωνία η μνήμη του!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος


πηγή:orthodoxianewsagency.gr
Με τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα, τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες και υπό την σκιά των αυστηρών περιορισμών που ισχύουν στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, η Καστοριά με δάκρυα στα μάτια είπε σήμερα το «ύστατο χαίρε» στον Ποιμενάρχη που την διακόνησε για 24 χρόνια, μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Σεραφείμ.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού.
Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο εκπροσώπησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ, τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, μεταφέροντας τις πατρικές του ευχές και προσευχές.
Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος εκπροσώπησε ο α’ Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Πάπαρηςο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις προσευχές της Ιεράς Συνόδου για τον κοιμηθέντα Επίσκοπο Καστορίας και μίλησε για τα χαρίσματά του.
Ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Η ταφή του μακαριστού μητροπολίτη έγινε πίσω από τον μητροπολιτικό ναό, σε χώρο όπου αναπαύονται οι μητροπολίτες Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: