ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Υπουργός Παιδείας:Οι εκλογές έγιναν, εκφράστηκε το σώμα, δεν καταλαβαίνω την κριτική που μου κάνετε...

"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι"!
Αξιότιμε, κύριε πρωθυπουργέ, αποδέχεστε τη διαδικασία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου για τα υπηρεσιακά συμβούλια, κατά την οποία απείχε το 95% των εκπαιδευτικών; 
Στην ιστορία της χώρας, τόσο μεγάλη αποχή σε εκλογές δεν έχει υπάρξει και την ευθύνη φέρει η υπουργός της παιδείας, που με τη στάση της απέναντι στους εκπαιδευτικούς, συνεχίζει να δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις κυβέρνησης και εκπαιδευτικών!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε επιτροπές μορφωτικών υποθέσεων που συμμετέχουν μορφωμένοι, οι χαρακτηρισμοί του τύπου: "αυτό είναι πλάσμα υπουργού", είναι απαράδεκτοι και προσβλητικοί!


"Οι εκλογές έγιναν, εκφράστηκε το σώμα, δεν καταλαβαίνω την κριτική που μου κάνετε. Οι ρυθμίσεις αυτές έγιναν ώστε να σε περίπτωση σε περίπτωση παραιτήσεων, να μην παρακωλύεται η λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους".
Η παραπάνω απάντηση δόθηκε από την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως, στη συνεδρίαση της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. 
Οι Βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης άσκησαν δριμεία κριτική για την αιφνίδια ρύθμιση που έφερε στο νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση, σύμφωνα με την οποία εφόσον δεν είναι δυνατή η συγκρότηση Υπηρεσιακών Συμβουλίων λόγω μη ανάδειξής αιρετών ή μη αποδοχής του διορισμού τους ή παραίτησής τους ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τα εν λόγω συμβούλια συγκροτούνται με μέλη διορισμένα από το ΥΠΑΙΘ!
 Αυτό είναι ...πλάσμα υπουργού"

Δεν υπάρχουν σχόλια: