ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Σύψας: Δεν άνοιξε η αγορά για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια...




Τον κίνδυνο για την διασπορά του ιού σε μικρά και μεγάλα ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, επισήμανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τον Νίκο Στραβελάκη. «Τα δεδομένα των λοιμωξιολόγων, μας λένε ότι η διασπορά του ιού έχει περάσει στα σπίτια, επομένως μεγάλα και μικρά ρεβεγιόν σημαίνουν διασπορά. Σίγουρα δεν θέλει κανείς να κάνει ρεβεγιόν και να μάθει μετά ότι οι καλεσμένοι του αρρώστησαν ή είναι στο νοσοκομείο διασωληνωμένοι, τόνισε ο κ. Σύψας και πρόσθεσε ότι καμία οικογένεια δεν θεωρείται ασφαλής γιατί μπορεί να έχει κάποιο άτομο ασυμπτωματικό»
Για τα σχολεία
Στην ερώτηση αν βλέπει ότι στις 7 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα σχολεία ο κ. Σύψας απάντησε ότι «αυτό θα το δούμε τότε και εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που δεν άνοιξε τώρα η αγορά, ήταν για να μπορέσουμε να ανοίξουμε τα σχολεία τον Ιανουάριο, αν το πετύχουμε. Σε πρώτη φάση σκεφτόμαστε να ανοίξουμε τα δημοτικά που έχουν το μικρότερο κίνδυνο και αν το δημοτικό «δουλέψει» και δεν έχουμε πρόβλημα, θα προχωρήσουμε και στις άλλες βαθμίδες, αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, πρόσθεσε ο κ. Σύψας».
Ο Ιανουάριος, τόνισε όμως ότι θα είναι ο εξαιρετικά δύσκολος μήνας, γιατί είναι ο μήνας των αναπνευστικών λοιμώξεων και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, καθώς το σύστημα υγείας είναι ήδη στα όριά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: