ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Άργος Ορεστικόν: Αγίου Αθανασίου σήμερα και τα σχολεία εκτός λειτουργίας λόγω πολικών θερμοκρασιών! Όμως, ενεργοποιήθηκε άμεσα η διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης...

Αχ, αυτή η υπουργός, καταργεί παραδόσεις δεκαετιών!

Με την καθιέρωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, της τηλε-εκπαίδευσης, δεν θα ξαναδούμε παρόμοιες εικόνες, με τους "τεμπέληδες" Δασκάλους να χαίρονται και να απολάμβαναν ανέμελοι κι ευτυχισμένοι το χιόνι!



Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων με νομοθετική ρύθμιση επέκτεινε την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για άλλες έκτακτες συνθήκες -εκτός της πανδημίας-, όπως οι μαθητικές καταλήψεις, τα καιρικά φαινόμενα και άλλα απρόβλεπτα γεγονότα! 
Έτσι, λοιπόν, όταν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων και οι μαθητές/μαθήτριες δεν πηγαίνουν στα σχολεία τους, τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά μέσω της τηλε-εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: