ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Με κωδικό στο Taxisnet και χωρίς αίτηση, οι δικαιούχοι του voucher των 200 ευρώ για laptop ή tablet



Tο τέλος του Ιανουαρίου ή το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα Voucher 200 ευρώ για αγορά laptop ή tablet από τους δικαιούχους. Από τον χρήστη δε θα απαιτείται η αποστολή αίτησης καθώς όλα θα γίνονται αυτοματοποιημένα για τους δικαιούχους.

Ο ενδιαφερόμενος θα εισέρχεται στην πλατφόρμα εισάγοντας τους κωδικούς του από το taxisnet και αμέσως θα ελέγχει εάν εντάσσεται στους δικαιούχους και αν δικαιούται ή όχι το κουπόνι, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί έναν ηλεκτρονικό κωδικό.

Όταν δοθούν τα 200 ευρώ ο δικαιούχος θα έχει δύο δρόμους, είτε να το αποστείλει απευθείας ηλεκτρονικά σε κάποιο e-shop, από το οποίο επιθυμεί να αγοράσει τον εξοπλισμό ή να το εκτυπώσει και να πραγματοποιήσει την αγορά του από κάποιο φυσικό κατάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του voucher των 200 ευρώ θα είναι όλες οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, δηλαδή όλες οι οικογένειες που είναι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία. Το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα ορίζεται με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.

Βάσει των στοιχείων που έχει δώσει το υπουργείο Παιδείας, το εκτιμώμενο πλήθος των δικαιούχων ανέρχεται σε περίπου 325.000 οικογένειες με 560.000 παιδιά και νέους ηλικίας από 4 έως 24 ετών.

Σε κάθε περίπτωση οι δικαιούχοι δε θα μπουν καν στη διαδικασία να αναρτήσουν δικαιολογητικά στην πλατφόρμα, καθώς τα στοιχεία τους θα έχουν εισαχθεί σ' αυτήν αυτόματα, αφού η λειτουργία της θα είναι απολύτως αυτοματοποιημένη και στοχευμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: