ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ετοιμάζουν Μητρώο Στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ!

Για την προκοπή της πατρίδας, εύχομαι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρει τους καλύτερους, έχοντας διάθεση για προσφορά και θυσία...

Εκεί στην Κουμουνδούρου, αποφάσισαν να αντιγράψουν και να υιοθετήσουν πετυχημένες "Μητσοτακικές συνταγές"!
Ακούγεται πως ξεκινούν να ψάχνουν επιστήμονες και τεχνοκράτες, που επιθυμούν να συνεργαστούν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να ενταχθούν στον κομματικό μηχανισμό. Φθάνει να έχουν "προοδευτικές ιδέες" και να δραστηριοποιούνται σε διάφορους κοινωνικούς χώρους.
Αποδέχονται, λοιπόν, στον ΣΥΡΙΖΑ, τις ιδέες και πρακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με το που ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συγκρότησε "Μητρώο Στελεχών" του κόμματος, αποτελούμενο κυρίως από νέους και καταξιωμένους επιστήμονες.



Μητσοτάκης: "Για πρώτη φορά ένα παραδοσιακό κόμμα άνοιξε τις πόρτες του σε νέα στελέχη, τα οποία αξιολογήθηκαν αντικειμενικά και αξιοκρατικά"
Με πάνω από  4500 ενεργά στελέχη σε όλη την Ελλάδα και με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη, το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών αποτελεί μια ζωντανή δεξαμενή ταλέντου, που εμπλουτίζει και συμπληρώνει το ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας.
Η επιλογή αυτών των στελεχών έγινε βάσει του βιογραφικού τους και ατομικής συνέντευξης. 
Οι αξιολογητές έκριναν τους υποψηφίους µε βάση επτά κριτήρια: 
  • ακεραιότητα
  • επιρροή
  • συνέπεια, 
  • δηµιουργική σκέψη
  • κοινωνική αντίληψη 
  • κατανόηση 
  • προσήλωση στο αποτέλεσµα και επικοινωνία. 
Στη συνέχεια, τα στελέχη που επιλέγονταν (σ.σ.: η διαδικασία είναι ανοιχτή και διαρκής) συµµετείχαν σε επιµορφωτικά σεµινάρια, αξιοποιήθηκαν στα προσυνέδρια της Νέας ∆ηµοκρατίας, ενώ πολλοί ενσωµατώθηκαν σε τοµείς και γραµµατείες του κόµµατος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: