ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ:: Θρηνώ για την Αριστερά που ψηφίζει τέτοια μέτρα!

Κύριέ μου, να θρηνείς και να οικτίρεις την αφεντιά σου, που  εσύ και ο πρωθυπουργός σας εξευτελίζετε  την Αριστερά, τους Οικολόγους και το λαό που σας ψήφισε... Σύντροφοί σας με αξιοπρέπεια, συνέπεια, αρχές και αξίες, αποχώρησαν εγκαίρως από τα μεταλλασσόμενα κόμματά σας, "χάνοντας" βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, ενώ εσείς δεν μπορείτε να τις αποχωριστείτε, γιατί, μάλλον, τις έχετε ερωτευτεί!
Καληνύχτα σας!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της», δήλωσε ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δημαράς κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου. Αν και όπως κατέστησε σαφές δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κατά την ψηφοφορία, ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση η ομιλία του η οποία έγινε σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Κάθε πρότασή του ξεκινούσε με τα ρήματα «λυπάμαι» και «θρηνώ», ενώ απέδωσε με χαρακτηριστικό τρόπο την ψυχολογία που επικρατεί μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα κληθούν να ψηφίσουν ρυθμίσεις νέα μέτρα και εκχώρηση δημόσιας περιουσίας. Όσον αφορά την στάση του στην ψηφοφορία, ο κ. Δημαράς είπε: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω, αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα».
«Λυπάμαι για τα επεισόδια που έγιναν εδώ μέσα. Δεν ήταν εικόνα Βουλής αυτή. Ντρέπομαι», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινώντας την τοποθέτησή του αναφορικά με το χάος που επικράτησε κατά την πρώτη συνεδρίαση στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής με τους καβγάδες και τις υβριστικές αναφορές. «Λυπάμαι για τις ύβρεις και τις κοκορομαχίες αντί επιχειρημάτων. Λυπάμαι όταν ακούω τόσο συχνά τις λέξεις αλήτης και αλητεία. Να χαρακτηρίζονται βουλευτές και μια ολόκληρη Κοινοβουλευτική Ομάδα ανθρωπάκια. Λυπάμαι για ύβρεις που δημιουργούν μίσος», συμπλήρωσε. Όμως δεν περιορίστηκε εκεί.
«Λυπάμαι γιατί δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία έμμεσα ή άμεσα. Λυπάμαι για την τραγική κατάσταση της πατρίδας μου. Θρηνώ για την άνεργη νεολαία. Θρηνώ για την μερική υποδούλωση της πατρίδας μου στις πολυεθνικές και τους ξένους. Θρηνώ για την παράδοση των υποδομών και των αεροδρομίων. Θρηνώ για την δημόσια διοίκηση που ό,τι διαχειρίζεται ότι δεν είναι μονοπώλιο το κάνει ζημιογόνο. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα της ανευθυνότητας εκείνων που κυβέρνησαν επί δεκαετίες», είπε ακόμα ο κ. Δημαράς.
Υπογράμμισε δε ότι «δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε δυστυχώς εδώ που φτάσαμε». «Για μένα αυτό είναι κατάντια. Οργίζομαι για εκείνους που ξεπούλησαν τη χώρα για αργύρια που τα έβγαλαν σε φορολογικούς παραδείσους, για εκείνους που κατέστρεψαν τη χώρα και τώρα φωνασκούν», είπε.
Ενώ κάλεσε τους νέους «να μην πιστεύουν όσους τους λένε ότι υπάρχει εύκολος δρόμος». «Ο δρόμος της αρετής είναι δύσκολος δρόμος. Να συνασπιστούν για να μην τα σπάνε, αλλά να ανακαλύψουν ξανά τις ηθικές αξίες που η δικιά μας γενιά ποδοπάτησε», σημείωσε, ενώ στο ερώτημα που έθεσε ο ίδιος «αν υπάρχει ελπίδα», απάντησε: «Ναι, αν πάψουμε να τρωγόμαστε, αν ακολουθήσει πολιτική συνεννόησης και σταθερότητας, αν μετά την αξιολόγηση λειτουργήσουμε θετικά και πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: