ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αν γνώριζα για τις offshore δεν θα ψήφιζα το νόμο!

Από τη μία θρηνεί που ψήφισε επαχθή και άδικα μέτρα και από την άλλη ομολογεί πως ψήφισε κάτι που δεν γνώριζε!! 
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
lykavitos.gr
Την πλήρη αποστασιοποίησή του με ευθείες βολές για την ηθική διάσταση της ψήφισης του άρθρου 178 που επιτρέπει την ύπαρξη offshore εταιρειών για πολιτικά πρόσωπα και υπουργούς, εξέφρασε το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής της κυβέρνησης στη Β’ Αθηνών Γιώργος Δημαράς.
Στη διάρκεια εκπομπής στο «Κόντρα», ο βουλευτής της συμπολίτευσης στηλίτευσε ευθέως τις κυβερνητικές επιλογές, υπαινίχθηκε εν κρυπτώ αποφάσεις και κάλεσε τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει την απόφασή του.
Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε πως δεν ήξερε για το άρθρο 178. «Αν το ήξερα δεν θα το ψήφιζα. Έστω και τώρα να το πάρει πίσω ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε.
Θα πρέπει να πούμε πως η παρέμβαση Δημαρά έχει ξεχωριστή αξία αν κρίνουμε από το γεγονός πως ανήκει στο συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνών κόμμα των Οικολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: