ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Διαλέγεις και παίρνεις: ή ποτό ή τσιγάρο ή καφέ... και τα τρία απαγορεύονται!

Κυρία μου, από αύριο θα πίνουμε τσάι, χαμομήλι και δυόσμο. Καταπολεμούν και τη δυσκοιλιότητα! Ντροπή σας!!! 

Η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τους νέους, σκληρούς και άδικους έμμεσους φόρους που θα ψηφίσουν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προέβη στις παρακάτω απίστευτες και απαράδεκτες  δηλώσεις:
«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλ. πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε» 
«Αντί να αυξηθεί το νερό και το ρεύμα, προσπαθήσαμε να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα για να εξασφαλιστεί το 1,8 δισ. ευρώ» συμπλήρωσε. 
«Πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα του καλοκαιριού. Δεν είναι ευχάριστα, αλλά έχουν μικρότερη επίπτωση στα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα. Αυτά είναι τα συμφωνηθέντα, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτά που είπαμε τα τηρήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: