ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο Νομός Καστοριάς για 4η συνεχόμενη χρονιά τρέχει!

Περίπου 2.500 χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας, θα τρέξουν στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, δίπλα στη λίμνη και κάτω από τα πλατάνια.
Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στην πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή των πολλών εθελοντών, για τους οποίους εκφράζω δημόσια το σεβασμό μου και τις ευχαριστίες μου!

Την Κυριακή 15 του μήνα, η Καστοριά είναι έτοιμη να υποδεχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά, τη σπουδαία και δημοφιλή αθλητική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ, RunGreece-Αγώνες πόλης και στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν πολίτες από 9  έως 109 ετών, τρέχοντας βέβαια με δική τους ευθύνη. 

Οι ίδιοι άνθρωποι στις ίδιες θέσεις και η ιστορία συνεχίζεται...
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο κορυφαίος και "εραστής" του ήχου, Νικόλαος Κυδωνάκης, θα είναι εκεί για να καλύψει ηχητικά το μεγάλο αθλητικό γεγονός.


Εκεί θα βρίσκομαι πάλι με τον υιό μου αλλά και με 40 μαθητές/τριες του σχολείου μου, στηρίζοντας την εκδήλωση με την ενεργή συμμετοχή μας
Αθρόα και  η συμμετοχή πολλών συναδέλφων ανδρών και κυρίως γυναικών! Κοντά μας πάντα  και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γεώργιος Μασλάρης, που με τη διακριτική παρουσία του μας "ντοπάρει" ηθικά και ψυχολογικά.


Η ομάδα Άργους Ορεστικού ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ, θα είναι πολυπληθής συμμετέχοντας με μαθητές και ενήλικες στα 1000μ., στα 5χ.μ., στα 10χ.μ. και στον ημιμαραθώνιο. 


Τέλος, θα ήταν παράλειψη αλλά και αχαριστία μου, να μην συγχαρώ το συμπολίτη και συνδημότη μου, Αθανάσιο Ράπτη, ο οποίος συνεχίζει ακούραστος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κλασικό αθλητισμό και να στηρίζει τον τόπο μας από τη νευραλγική θέση του προέδρου επιτροπής αγώνων ΣΕΓΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: