ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο Νόμος 1566 του 1985...Ανθεκτικός και Αθάνατος!

 Ο Ν. 1566/1985, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, ψηφίστηκε εν μία νυκτί σε θερινό τμήμα και ισχύει ακόμη!

Οι έξι βαθμοί έγιναν πάλι τρεις και έτσι ομαλααά... επιστρέψαμε στο 1985!!

Το υπουργείο καθυστερημένα εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία δίνει οδηγίες, ώστε η βαθμολογική κατάταξη των εκπαιδευτικών να πραγματοποιηθεί με βάση το παλιό βαθμολόγιο του μεταμεσονύκτιου Νόμου 1566/85! Σύμφωνα, λοιπόν, με τα άρθρα 12 και 13, οι βαθμοί του κλάδου δασκάλων και νηπιαγωγών διακρίνονται σε Α΄ , Β΄ και Γ΄.
Για την προαγωγή στο βαθμό Β΄ απαιτείται διετής υπηρεσία στο βαθμό Γ΄ και για την προαγωγή στο βαθμό Α΄ εξαετής υπηρεσία στο βαθμό Β΄. 
Οι συγκεκριμένες διατάξεις είχαν καταργηθεί από το 2011 με το ΝΟΜΟ 4024υνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο),  αφού η βαθμολογική κατάταξη των εκπαιδευτικών, όπως και όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διακρίνονταν σε ΣΤ΄, Ε΄, Δ΄, Γ΄, Β΄, και Α΄για τους "εκλεκτούς"! 
Τον παραπάνω νόμο-έκτρωμα τον ψήφισαν βουλευτές, που υπόσχονταν πως θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε Δανία του νότου και τελικά την κατάντησαν τριτοκοσμική! 
Το νέο μισθολόγιο (Ν.4354/2015) το ψήφισαν βουλευτές, που υπόσχονταν πως θα καταργήσουν τα μνημόνια, τον ΕΝΦΙΑ, θα αύξαναν συντάξεις, μισθούς και θα καταπολεμούσαν τη φοροδιαφυγή!! Τελικά κατάντησαν την Ελλάδα ένα απέραντο πτωχοκομείο με "μισο-ανοικτές" τράπεζες!!! 
Είναι ΑΥΤΟΙ, που με περισσή τέχνη αποκοιμίζουν τον Έλληνα και τον κάνουν να "λουφάζει",  εκφοβίζοντάς τον για τα χειρότερα. 
Είναι οι ίδιοι ΑΥΤΟΙ, που οδηγούν, συστηματικά και προγραμματισμένα την κοινωνία σε διάσπαση, τον κοινωνικό ιστό σε αποσύνθεση και τους πολίτες σε συγκρούσεις μεταξύ τους, για να "περνούν" στη Βουλή ελεύθερα και ανενόχλητοι τα οικονομικά τους εκτρώματα, τα οποία την επομένη της ψήφισής τους με άκρατο και ακραίο λαϊκισμό, τα χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικά και εγκληματικά!!
Στη Δημοκρατία, όμως, πάντα την ευθύνη την έχει ο λαός και ουδείς άλλος...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Καληνύχτα μας...
 Η εγκύκλιος για τη βαθμολογική κατάταξη των εκπαιδευτικών  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: