ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ προς Κεραμέως: "Χιλιάδες μαθητές μένουν στον αέρα"!

Την ώρα που καταρρέουν τα καλύτερα συστήματα υγείας προηγμένων χωρών, την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας δίνουν τη μάχη να κρατηθούν στη ζωή με τη φροντίδα και τις "τιτάνιες" προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού της χώρας, την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά προσπαθούν να επιβιώσουν, η κακόπιστη και στείρα κριτική, η κριτική για την κριτική, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης και, βέβαια, η πλειονότητα των πολιτών εν μέσω πανδημίας, αδιαφορεί για την οποιαδήποτε αντιπολιτευτική διάθεση των κομμάτων. 

Θα ήταν χρήσιμο να θυμηθούμε άπαντες και άπασες πως μέχρι τον περασμένο Μάρτιο η τηλεκπαίδευση στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας (Α/θμια και Β/θμια) ήταν λέξη άγνωστη και ίσως απαγορευτική έως εκφοβιστική! Την "οικειοποιηθήκαμε" και την εφαρμόζουμε ως εκ παλαιόθεν "γνώριμη", όπως επίσης και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση... Αυτά... μέσα σε 8 μήνες!!!

Και εν πάση περιπτώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας υποσχέθηκε πως θα τα άλλαζε όλα! Στα τεσσεράμισι χρόνια και σε περίοδο "ειρήνης" (σήμερα είμαστε σε "εμπόλεμη" κατάσταση) οι τρεις υπουργοί παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν αναβάθμισαν τις ψηφιακές υποδομές, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω για τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος που επικαλούνται;
 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος


syriza.gr
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για κα Κεραμέως

Για ακόμη μία φορά η τηλεκπαίδευση δεν λειτουργεί και χιλιάδες μαθητές μένουν στον αέρα. Δυστυχώς, έτσι όπως τα έχει καταφέρει η κα Κεραμέως, η είδηση θα ήταν να λειτουργούσε. Το φιάσκο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται και η κα Κεραμέως πανηγυρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: