ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Για τη συγκρότηση των περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ), τα παράπονα στους περιφερειακούς διευθυντές...

Κάποιοι, «τίς είς», την ώρα της μέγιστης ευθύνης και της μονοδρομικής ενότητας που πρέπει να επικρατήσει, δυστυχώς -και για μίαν ετέραν φορά, λαϊκίζουν, αποπροσανατολίζοντας και παραπλανώντας -ιδιοτελώς, υστεροβούλως και συνειδητά- τους/τις συναδέλφους! Ξεπεσμός…

Χθες, Τρίτη 02-02-2021, ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις συγκρότησης των περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων Δυτικής Μακεδονίας, από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κ. Θεόδωρο Μαρδίρη.

Όπως είναι γνωστό, την αποκλειστική ευθύνη για τον ορισμό των διορισμένων μελών (τακτικών και αναπληρωματικών), την έχουν οι περιφερειακοί διευθυντές, και ουχί άλλος τίς (!!!), όπως, οι φθηνοί λαϊκιστές, δημαγωγοί και καιροσκόποι, αρέσκονται να αναπαράγουν προς ίδιον όφελος… βεβαίως βεβαίως!!!. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε κριτική ασκείται επί των συγκεκριμένων αποφάσεων, μεμονωμένα ή συλλογικά από συνδικαλιστικές παρατάξεις, αποτελεί ευθεία μομφή και βολή κατά των αποφάσεων των περιφερειακών διευθυντών.

Παρεμπιπτόντως, στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς ορίσθηκε, ως τακτικό αιρετό μέλος, συνάδελφος η οποία έχει "εκλεγεί" και έχει ήδη ορισθεί (!), από τον περιφερειακό διευθυντή, ως τακτικό μέλος και στο ΑΠΥΣΠΕ Δυτικής Μακεδονίας!

Συνειρμικά και ευλόγως γεννάται το ερώτημα: Η μη συγκρότηση του ΑΠΥΣΠΕ Δυτικής Μακεδονίας, καθυστερεί εξ αυτής της «εμπλοκής»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: