ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Η Υπουργός της Παιδείας προσκάλεσε σε συνάντηση τις Ομοσπονδίες εκπαιδευτικών ΟΛΜΕ και ΔΟΕ-Ουδεμία ανακοίνωση για την ώρα από τις Ομοσπονδίες...

Μονόδρομος η άρση του αδιεξόδου!
Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ειλικρινή, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, αρκεί να στηρίζεται στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργατικής διάθεσης, χωρίς αντιπαλότητες, στερεότυπα και στεγανά
Ο χώρος της παιδείας είναι κατ΄εξοχήν χώρος σύγκλισης και όχι απόκλισης.
Βέβαια, κατά την ταπεινή μου άποψη- με εύθυμη διάθεση λόγω και του Τριωδίου- ο ειλικρινής διάλογος δεν επιτυγχάνεται πλήρως υπό την κάλυψη των μασκών!
Όμως, κυρία υπουργέ, για το καλό όλων μας εύχομαι να αρθεί το αδιέξοδο, διότι είμαστε αμφότεροι πολύ κουρασμένοι...
Εύχομαι ολόψυχα καλό και ευλογημένο Τριώδιο με Υγεία!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Η Υπουργός Παιδείας απέστειλε επιστολές πρόσκλησης για συνάντηση με τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, προσβλέποντας όπως αναφέρει στο κείμενο της πρόσκλησης σε μία γόνιμη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής.
Την Δευτέρα 1η του Μάρτη και ώρα μία το μεσημέρι, θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ και την επομένη Τρίτη 2 του μηνός και ώρα 12:00, θα ακολουθήσει η συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: