ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η Μακεδονία, "ρίχνει" και κυβερνήσεις...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ "ΧΑΜΕΝΗ" ΥΠΟΘΕΣΗ!
Όλος ο πλανήτης ονομάζει το γειτονικό κρατίδιο "Μακεδονία" ! 
Μία ακόμη πολιτική δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη...Ο τότε πρωθυπουργός  είχε δηλώσει, πως αν δεν δεχτούμε τώρα τη σύνθετη ονομασία, σε λίγα χρόνια τα Σκόπια θα λέγονται Μακεδονία!

κ. υπουργέ,  τι συγγνώμη και αηδίες... και αυτός ο δημοσιογράφος σε άφησε δυο φορές να το πεις!

Κυβερνητική κρίση. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τρίτης για το προσφυγικό στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».
Με παρέμβασή του μέσω Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση Μουζάλα λέγοντας πως η συγγνώμη του δεν αρκεί. Παράλληλα, σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο MEGA, ο υπουργός διευκρίνισε πως ζητεί την παραίτηση του κ. Μουζάλα, ως κυβερνητικός εταίρος.

Από το «εν τη ρύμη του λόγου» στο «ουδέν σχόλιο»
Πριν από το tweet του κ. Καμμένου, κυβερνητικές αρχές έκαναν λόγο για λάθος του κ. Μουζάλα που έγινε «εν τη ρύμη του λόγου».
Όπως ανέφεραν, το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στη γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία «ΠΓΔΜ».
Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» είναι το λιγότερο υπερβολή.
Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει. 
Ωστόσο, μετά την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας, κυβερνητικές πηγές αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη δήλωση του Π. Καμμένου. 
«Συγγνώμη» για την «γκάφα»
Ο Γιάννης Μουζάλας, αναγνωρίζοντας το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84».
Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα. 
Αργά το βράδυ, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έβγαλε ανακοίνωση με νέα δήλωση του αναπληρωτή υπουργού: 
Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου κατά  τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ
Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ Γ.ΜΟΥΖΑΛΑ
Αναφερόμενος στα προχθεσινά γεγονότα στην Ειδομένη και στο φυλλάδιο που διανεμήθηκε στους πρόσφυγες παρασύροντάς τους να περάσουν τα σύνορα, ο κ. Μουζάλας είπε στον ΣΚΑΙ: «…νομίζουμε, έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία και την ελπίδα παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις, οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές ή αλληλέγγυοι, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς εθελοντές, αλληλέγγυους και τις ΜΚΟ που βοηθάνε στην Ειδομένη, και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: