ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φίλης: Λυπηρό να τρολάρουν πρόβλημα υγείας!

Με μία αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, απάντησε ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο. Μεταξύ των άλλων είπε:
"Θα ήθελα πριν τελειώσουμε να αναφερθώ σε ένα θέμα εφόσον μου δίνεται η ευκαιρία. Χτες είδα σε πολλά blogsμια φωτογραφία από τη Βουλή, στην προχτεσινή συνεδρίαση που με εμφάνιζε με κλειστά τα μάτια λέγοντας «κοιμάται ο Φίλης στη Βουλή»
Θα ήθελα να κάνω μια δημοσιοποίηση, είναι η αλήθεια με κάποια δυσκολία αλλά αναγκάζομαι. Γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι, δεν το γνωρίζει η κοινή γνώμη, δεν οφείλει να το γνωρίζει η κοινή γνώμη αλίμονο, ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας. Λέγεται υπνική άπνοια. Ότι κοιμάμαι με μηχανική υποστήριξη, και υπάρχουν κάποιες στιγμές, όχι πάντα, κάποιες στιγμές που βαραίνω, δεν κοιμάμαι, απλώς κλείνω τα μάτια. Είναι λυπηρό ένα πρόβλημα υγείας να αποτελεί αντικείμενο τρολαρίσματος. Εγώ δέχομαι να γίνομαι πολιτικός στόχος για τις πολιτικές μου απόψεις και γίνομαι, από πολλές πλευρές. Ακόμα και για ένα μήνυμα ενότητας, που έβγαλα για την 25Η Μαρτίου και έξαρσης της αξίας του εκπαιδευτικού και της Παιδείας στη διαμόρφωση της εκπαιδευτικής και κοινωνικής συνείδησης, αποτέλεσα αντικείμενο επίθεσης από κύκλους ακραίους, κυρίως εκκλησιαστικούς αλλά και από τη ΝΔ από κύκλους ξενοφοβικούς και της εθνικοφροσύνης. Το δέχομαι αυτό. Είναι στο πολιτικό παιχνίδι. Και στο κάτω-κάτω, Αριστερός είμαι να συγκρουστούμε για πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα. Αλλά ένα ζήτημα υγείας να παίρνει το χαρακτήρα μιας επίθεσης, είναι λίγο προκλητικό. Αναγκάζομαι να το πω δημόσια. Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί περεταίρω η συζήτηση αυτή, εντάξει στο Κόκκινο μιλώ τώρα αλλά είναι λυπηρό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: