ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Υπό τον συννεφιασμένο Αργείτικο ουρανό η μαθητική κατάθεση


«Διαβάτη στάσου προσοχή,
δω χάμω κείτονται νεκροί,
που δεν επρόδωσαν ποτές,
ποτέ δεν είπαν ψέματα,
τύραννο δεν προσκύνησαν.

«Διαβάτη στάσου προσοχή,
και με άξιον νου μελέτα τους,
τι αν χαίρεσαι το ωραίο φως
κι αν όλο θάρρος περπατάς
κι αν σ΄ αγαπούν κι αν αγαπάς
κι ότι καλό έχεις στη ζωή
στο χάρισαν τούτοι οι νεκροί!»
Σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Φωτογράφιση, PHOTO PAOLO
Στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε το προσκύνημα και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου (έναντι Δημοτικού Μεγάρου) από μαθητές παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων Λυκείων και από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Στην κατάθεση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο οποίος στα έξι χρόνια θητείας του με τη συνεχή παρουσία του τιμά και σέβεται τόσο τις εκδηλώσεις των εθνικών επετείων όσο και τη μαθητιώσα νεολαία που τις πραγματοποιεί. 
Παρόντες επίσης, ήταν ο αντιδήμαρχος, Ευάγγελος Βασιλειάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Στέργιος Φιλιάδης, Ανδρέας Βιτούλας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άργους Ορεστικού Δημήτριος Μουτζίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: