ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ατομικό δελτίο κατάταξης υπαλλήλου στο νέο μισθολόγιο

Η απάτη του νέου μισθολογίου!
Κατάταξη των εκπαιδευτικών με ταχυδακτυλουργικό τρόπο στο νέο μισθολόγιο. 
Στην κατάψυξη στο Μ.Κ. 16 και με "προσωπική διαφορά"!! Το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο θα μου χορηγηθεί μετά από 4 χρόνια!!! 
Καληνύχτα σας... 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4354/2015 και σε εφαρμογή της  εγκυκλίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από την 1η Γενάρη έγινε η επανακατάταξη των υπαλλήλων στα νέα μισθολογικά κλιμάκια.

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς απέστειλε σε κάθε εκπαιδευτικό το ατομικό δελτίο κατάταξης με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία του/της εκπαιδευτικού και αφού τα ελέγξουν για την ορθότητά τους, θα πρέπει να επιστραφούν υπογεγραμμένα για να διατηρηθούν στο προσωπικό μητρώο του κάθε εκπαιδευτικού.
Συγκεκριμένα και προς αποφυγή τυχόν λαθών, θα πρέπει να ελέγξουν: 
  • την ημερομηνία διορισμού και την συνολική υπηρεσία για κατάταξη στις 31-12-2015, η οποία προκύπτει από τον χρόνο που μεσολαβεί από την ημερομηνία διορισμού έως 31-12-2015, προστιθέμενης τυχόν προϋπηρεσίας που έχει αναγνωριστεί μέχρι 31-12-2015. 
  • την ημερομηνία χορήγησης επόμενου Μισθολογικού Κλιμακίου. 
  • Τέλος, να ελέγξουν, εάν αναγράφεται η αναγνώριση της συνάφειας του μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: