ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Αίσθηση προκάλεσε πανό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με σύνθημα «έξοδος από την Ε.Ε.», που κρεμάστηκε στη Βουλή

 Τι έπρεπε να γράφει το πανό; ΝΑΙ στην Ευρώπη και στους τοκογλύφους;  Κόμμα της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς  είναι!

kathimerini.gr
Αίσθηση έχει προκαλέσει στα μέσα ενημέρωσης της χώρας, πανό με σύνθημα «ρήξη - έξοδος από την ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ. Ήττα της κυβερνητικής πολιτικής, όχι στο νέο μνημόνιο», το οποίο κρεμάστηκε στο περιστύλιο της Βουλής από μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της διαδήλωσης κατά της λιτότητας στην πλατεία Συντάγματος.

Kάλεσμα συμμετοχής έχουν απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΔΕΔΥ,ΟΚΔΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΟΕ- ΟΤΑ, ενώ στην διαδήλωση το παρόν έδωσαν βουτευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: