ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

4ο Δημοτικό Σχολείο: Το "ευχαριστώ" σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού

 



Αισθάνομαι την εκ βαθέων, αδήριτη τόσο ανάγκη όσο και υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια τους υγειονομικούς, το διοικητικό και το βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, για τις άνευ όρων και ορίων, πολύτιμες υπηρεσίες τους και την ακούραστη συνεισφορά τους απέναντι στους συμπολίτες μας, στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, που μαστίζει την υφήλιο.

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τιτάνια προσπάθειά τους, αφ’ ενός στο επίπεδο της αντιμετώπισης της κρίσης και αφ’ ετέρου στο πρόγραμμα του καθολικού εμβολιασμού της χώρας.

Βίωσα αρκετές φορές τον αγώνα τους και αισθάνομαι «βαριά» την ευθύνη να απευθύνω το ειλικρινέστερο όλων «ευχαριστώ» μου/μας! Και φυσικά, ο αγώνας τους συνεχίζεται μετά από 20 μήνες μαχών!

Εκ μέρους των: μαθητών/μαθητριών, γονέων και συλλόγου διδασκόντων

Ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού

 Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: