ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΠΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΠΕ
Α. Λειτουργία ΣυμβουλίωνΒ. Κάλυψη κενών στην Π.Ε.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, απαντώντας σε ερωτήματά σας σχετικά με τη λειτουργία των συμβουλίων που συμμετέχω ως αιρετός εκπρόσωπος, σας ενημερώνω τα εξής:
Α) Αν και πέρασε ένας μήνας από τις εθνικές εκλογές, μέχρι σήμερα το ΚΥΣΠΕ δε συνεδρίασε με «άνωθεν εντολές», παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα (συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων, μετατάξεις σε άλλες υπηρεσίες, χορηγήσεις αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου, αποσπάσεις κλπ.). Μεταφέροντας το εύλογο ερώτημά σας, ρωτώ κι εγώ την πολιτική ηγεσία: «Γιατί δε συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ;» Το ίδιο ισχύει και με τα Συμβούλια Σχολικών Συμβούλων και Προϊσταμένων που δεν έχουν συνεδριάσει μέχρι σήμερα, αν και υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα.
Β) Σχετικά με την κάλυψη των κενών στην Α/θμια Εκπαίδευση, γνωρίζετε πως η πολιτική ηγεσία με δελτίο τύπου στις 19/10/2009 ανακοίνωσε πως τα κενά είναι πάνω από 5.000 στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση. Στις 22/10/2009, ανακοινώθηκε η πρόσληψη 1.158 αναπληρωτών και 2.400 ωρομισθίων για την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση. Επομένως με βάση τις εκτιμήσεις του Υπουργείου, εξακολουθούν να υπάρχουν εκατοντάδες κενά. Και πάλι ρωτάται η πολιτική ηγεσία, αφού εκτιμά την ύπαρξη εκατοντάδων κενών, γιατί δεν τα καλύπτει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: