ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. της ΔΟΕ συναντήθηκε την Τρίτη 17/11/09 με εκπροσώπους αναπληρωτών εκπ/κών Ειδικής Αγωγής. Στη συζήτηση επαναβεβαιώθηκε το αίτημα του κλάδου να υπάρξουν μόνιμοι διορισμοί εκπ/κών Ειδικής Αγωγής, όπως και να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς των σεμιναρίων των 400 ωρών, που λειτουργούν ως κερκόπορτες βολέματος «ημετέρων».
Το Δ.Σ. της ΔΟΕ παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη στους αναπληρωτές συναδέλφους Ειδικής Αγωγής που θα πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που αποφάσισαν οι Σύλλογοι αποφοίτων Ειδικής Αγωγής για τις 2 του Δεκέμβρη με κυρίαρχο αίτημα: «το μόνιμο διορισμό τους στην εκπαίδευση, όπως προβλέπεται και για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς της Π.Ε.»
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δεσμεύτηκε πως το συγκεκριμένο αίτημα θα συμπεριληφθεί στο διεκδικητικό πλαίσιο του κλάδου, που θα διαμορφωθεί μετά την Ολομέλεια Προέδρων στις 27 Νοέμβρη 2009.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δηλώνει ότι η συνάντηση αυτή είναι η αφετηρία σειράς συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον για την Ειδική Αγωγή.
Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: