ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ταραντίλης για πανεκπαιδευτικό: Αδιανόητες οι εικόνες συνωστισμού

Στα παλιά τους υποδήματα έγραψαν οι διαδηλωτές την απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, για απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των εκατό ατόμων!
Απορίας άξιον, για για ποιο λόγο βγάζουν απαγορεύσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν και να υλοποιηθούν στην πράξη; Και βέβαια, ευτυχώς που δεν προσπάθησαν να εφαρμόσουν την εν λόγω απαγόρευση, γιατί θα είχαμε και επεισόδια...
Κύριοι, βουλευτές, με κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια, νομοσχέδια δεν ψηφίζονται...




Για «αδιανόητες εικόνες συνωστισμού» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, αναφορικά με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας

«Είναι αυτονόητο ότι η Κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία», σημειώνει ο κ. Ταραντίλης και προσθέτει:

«Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά για τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια: