ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Άλλο πάλι αυτό...τους περισσεύουν 96.000€!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού-με αμοιβή 96.000€- για την εκτέλεση έργου από ιδιώτες που θα έχει ως αντικείμενο την κατάθεση προτάσεων για τους διορισμούς, μεταθέσεις, αποσπάσεις εκπαιδευτικών και επιλογή στελεχών εκπαίδευσης.
Είναι η πρώτη φορά που ο σχεδιασμός και η τεκμηρίωση νομοσχεδίων της εκπαίδευσης ανατίθεται επί πληρωμή εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης.
Η ΔΑΚΕ αλλά και η ΔΟΕ ζητούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου την ανάκληση της από 17/12/2009 προκήρυξης και την ακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού.
Αναρωτιούνται οι δάσκαλοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τι συνειρμοί λειτούργησαν, ώστε να αποφασισθεί ο πρόχειρος διαγωνισμός. Δεν υπάρχουν αρμόδια τμήματα του Υπουργείου, για να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις; Στο πρόγραμμα του κυβερνώντος κόμματος δεν υπάρχουν σχέδια προτάσεων για το πώς θα γίνονται οι διορισμοί, οι μεταθέσεις, οι αποσπάσεις και η επιλογή των στελεχών εκπαίδευσης; Οι πολίτες της χώρας τους ψήφισαν για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους και όχι για να αυτοσχεδιάζουν, να προχειρολογούν και να βυζαντινολογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: