ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Η περιφερειακή διευθύντρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας, στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό των μελών των ΠΥΣΠΕ, που απέστειλε σ' όλες τις σχολικές μονάδες, αναφέρει μεταξύ των άλλων:
"...η επιλογή γίνεται με κριτήριο τη μεγαλύτερη προηγούμενη διοικητική εμπειρία σε θέση στελεχών εκπαίδευσης. Σε περίπτωση ίσης διοικητικής εμπειρίας επιλέγεται ο εκπαιδευτικός με τη μεγαλύτερη πραγματική δημόσια υπηρεσία". Μέχρι εδώ και σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του Ν.3839/2010 όλα είναι νόμιμα.
Στη συνέχεια όμως αναφέρει και τα εξής:
"...σε περίπτωση που συμπίπτει και η πραγματική δημόσια υπηρεσία, τότε γίνεται ο ορισμός του έχοντος τη μεγαλύτερη διοικητική εμπειρία ανάλογα με τα έτη που θήτευσε στις θέσεις στελεχών εκπαίδευσης, με την εξής σειρά: σχολικού συμβούλου, διευθυντή εκπαίδευσης, προϊσταμένου γραφείου, διευθυντή σχολείου". Αλήθεια, αυτό από πού προκύπτει; Εδώ, προφανώς,έχουμε παρερμηνεία των διατάξεων του νόμου. Μάλλον η αξιότιμη κ. περιφερειακή διευθύντρια, αντέγραψε την εγκύκλιο για το ίδιο θέμα του συναδέλφου της περιφερειακού διευθυντή Αττικής, ο οποίος γράφει ακριβώς τα ίδια και προηγήθηκε όλων των περιφερειακών διευθυντών της χώρας.
Καλώ, λοιπόν, την κ. περιφερειακή διευθύντρια να ανακαλέσει τη σχετική παράγραφο γιατί είναι εντελώς αυθαίρετη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: