ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Όσοι εκπαιδευτικοί έμειναν στη Διάθεση (Μόνο Νηπιαγωγοί και Μουσικοί) μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση τοποθέτησης από Πέμπτη 20 Μαΐου έως Πέμπτη 27 Μαΐου.
Τυχόν λάθη ή παραλήψεις στην απόφαση του ΠΥΣΠΕ, που αφορούν μεταθέσεις ή τοποθετήσεις εκπαιδευτικών θα επανεξεταστούν από το ίδιο το συμβούλιο, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων. Η αίτηση αυτή, που αναφέρεται στη διόρθωση συγκεκριμένων λαθών ή παραλήψεων δεν θα αποτελεί ένσταση και υποβάλλεται μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης, από 20 Μαΐου 2010 έως 27 Μαΐου 2010. Το ΠΥΣΠΕ θα εξετάσει τις αιτήσεις αυτές μέσα στις επόμενες πέντε (5) μέρες και θα οριστικοποιήσει την απόφασή του.

Τους συμβουλεύω να επικοινωνήσουν και οι ίδιοι με τη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ. (Τηλ: 24670 55261)

Δεν υπάρχουν σχόλια: