ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται 116 εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου Αγγλικής Γλώσσας.
Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών, που θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Πράξεων «Ενίσχυση Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη από την Τρίτη 25 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011.
Για το νομό μας προσλήφθηκε η συναδέλφισσα ΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: