ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Μητσοτάκης: Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν 30 χιλιάδες πλειστηριασμοί!


Θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για τους συνεπείς δανειολήπτες

Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας:

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να αντιμετωπίζεται, πιστεύω, με σεβασμό και με ευαισθησία. Όμως γνωρίζετε καλά ότι η πολιτική της κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό, των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών, προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους.
  • Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν προχωρήσει σε ρυθμίσεις για να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και ειδικά την κατοικία τους. Οι πλειστηριασμοί παραμένουν μία μικρή εξαίρεση. Οι περισσότεροι πολίτες σπεύδουν, ρυθμίζουν και πληρώνουν. Και στο μέτρο των δυνατοτήτων τους είναι συνεπείς κι αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το αναγνωρίσουμε.
  • Τώρα, για τον κ. Τσίπρα θα πω μόνο μία κουβέντα: πόση υποκρισία χωράει σε μία φωτογραφία; Είδα τον κ. Τσίπρα με την κα. Κολοβού αγκαλιά. Είναι ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων. Επί ημερών του έγιναν 30 χιλιάδες πλειστηριασμοί, τότε δεν τον είδα να τρέχει και να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους οι οποίοι έχαναν τα σπίτια τους… Άρα τελικά όλοι κρινόμαστε, όχι μόνο για τα έργα μας αλλά και για τις συμπεριφορές μας.

  • Να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πληρώνει και προσπαθεί να είναι συνεπής στις ρυθμίσεις της. Και επειδή πράγματι τώρα αντιμετωπίζουμε ένα ζήτημα με την αύξηση του κόστους δανεισμού, έχω ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για τους συνεπείς δανειολήπτες, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το ζήτημα αυτό, σε συνεννόηση με τις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: