ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Και επίσημα, Φασφαλής (ΔΗΣΥ)- Αντωνιάδης (ΔΑΚΕ), οι αιρετοί του κλάδου μας στο ΚΥΣΠΕ.


22-11-22 Κύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι κυρώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών (Κ.Υ.Σ.Π.Ε. - Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. - Π.Υ.Σ.Π.Ε. - Κ.Υ.Σ.Δ.Ε - Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. - Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στα υπηρεσιακά συμβούλια των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. – Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η κύρωση ακολούθησε μετά τον έλεγχο των πρακτικών των εφορευτικών επιτροπών και την εκδίκαση των υποβληθεισών ενστάσεων.

Επίσης, εκδόθηκαν οι αποφάσεις ορισμού της σειράς των υποψήφιων αιρετών εκπροσώπων στα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Κ.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: