ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ

Αθήνα 7-2-2011
Στις 9 το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες της 2ης πανελλαδικής σύσκεψης αιρετών. Οι αιρετοί όλης της χώρας ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και από τους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ, για όλα τα "καυτά" θέματα που απασχολούν την περίοδο αυτή τον κλάδο και οι αιρετοί με σύντομες τοποθετήσεις, μετέφεραν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των δασκάλων και νηπιαγωγών όλης της χώρας.
Στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή μου, αναφέρθηκα στην ανάγκη να υπάρξει ενότητα όλων των παρατάξεων, γιατί τα προβλήματα των εκπαιδευτικών είναι κοινά και οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ταυτόσημες. Επισήμανα πως ο κλάδος χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια αρχή, με νέους αγώνες και κυρίως νέες μορφές κινητοποιήσεων, που να συσπειρώνουν όλους τους  συναδέλφους, ώστε να εξασφαλισθεί η συμμετοχή τους.
Η σύσκεψη τελείωσε στι 5 το απόγευμα με δευτερολογίες των αιρετών του ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη , Βασίλη Παληγιάννη και του προέδρου της ΔΟΕ Μαντά Κομνηνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: