ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Σε περικύκλωση του υπουργείου Παιδείας την Τρίτη 22 Φλεβάρη στις 10 το πρωί και σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 23 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί στην Ομόνοια, καλεί η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ. Θυμίζουμε ότι 22 και 23 Φλεβάρη πραγματοποιείται 48ωρη απεργία για τους εκπαιδευτικούς.
Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στις δυο αυτές κινητοποιήσεις προς τις: Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, Ομοσπονδίες Γονέων Αθήνας, Αττικής, Πειραιά, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Το σχολείο της αγοράς, το "Πανεπιστήμιο ΑΕ" ξεδιπλώνεται από κυβέρνηση - ΕΕ - πλουτοκρατία. Με εργαλείο την "Αναδιοργάνωση της διοικητικής δομής του Εκπαιδευτικού Συστήματος", σχολείο και παιδεία δένουν με την αντιδραστική μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη", εμπορευματοποιούνται. Το ακόμα πιο ταξικό και διαφοροποιημένο σχολείο είναι εδώ. Η κρίση και το μνημόνιο το φέρνει με τη βία για τη λαϊκή οικογένεια, τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς.
Οχι άλλη αναμονή - καμιά ώρα χαμένη. Το ολοήμερο σχολείο με το διαφοροποιημένο πρόγραμμα, το πτυχίο κουρελόχαρτο του "Πανεπιστημίου ΑΕ", οι νέοι συνάδελφοι συμβασιούχοι, οι συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων, οι απλήρωτες και χωρίς σύμβαση καθαρίστριες, οι στεγνές από χρηματοδότηση σχολικές επιτροπές, δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες για κανέναν και καμιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: