ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Συνάδελφοι,
Κατατέθηκε στη βουλή το νέο έκτρωμα μισθολόγιο των Εκπαιδευτικών. Υπάρχουν βουλευτές, εκπρόσωποι του λαού, που θα τολμήσουν να το ψηφίσουν; Θα αναλάβουν την ευθύνη να οδηγήσουν τη χώρα σε πτώχευση και τους πολίτες, που τους ανέδειξαν, σε απόγνωση και εξαθλίωση;
Θα παραμείνουν οι ίδιοι ΑΥΤΟΙ, που, πριν δύο χρόνια, μας υπόσχονταν ότι θα κάνουν την Ελλάδα, Δανία του νότου και την κατάντησαν ένα απέραντο πτωχοκομείο;
ΑΥΤΟΙ, που με τα διάφορα κομματικά-συνδικαλιστικά παπαγαλάκια τους, μας έλεγαν ότι οι μόνοι που δεν θα θιγούν από το νέο μισθολόγιο θα είναι οι εκπαιδευτικοί, γιατί είναι οι χειρότερα αμειβόμενοι σε ολόκληρο τον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
ΑΥΤΟΙ, που μοίραζαν αφειδώς χρήματα που δεν είχαν, τις δεκαετίες που κυβέρνησαν και δανείζονταν ασταμάτητα για να λειτουργήσουν το καλά στημένο πολυκατάστημα ρουσφετιών, το οποίο πρόσφερε κομματικούς διορισμούς σε τιμές ευκαιρίας! 
Είναι οι ίδιοι ΑΥΤΟΙ, που οδηγούν, συστηματικά και προγραμματισμένα, την κοινωνία σε διάσπαση, τον κοινωνικό ιστό σε αποσύνθεση και τους πολίτες σε συγκρούσεις μεταξύ τους, για να περνούν ελεύθερα και ανενόχλητοι τα οικονομικά τους εκτρώματα. 
Είναι ΑΥΤΟΙ, που περίτεχνα κάνουν τον πολίτη να αισθάνεται ανίσχυρος και ανασφαλής με αποτέλεσμα να «λουφάζει», φοβούμενος τα χειρότερα, που αυτοί ευαγγελίζονται για να πετύχουν το σκοπό τους.
Οι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου ωχριούν μπροστά σ’ αυτούς που τόσο πολύ και διαρκώς εξαπατούν τους πολίτες.
Αξιότιμε, πρόεδρε, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας τι λες για όλα αυτά; Θα εξηγήσεις στον πρωτοδιόριστο συνάδελφο πώς θα ζήσει με 650 ευρώ και στους υπόλοιπους συναδέλφους πώς θα πορευθούν με μισθούς Βουλγαρίας στη Δανία του νότου (!) ή θα συνεχίσεις με τους υπόλοιπους συντρόφους σου να στηρίζετε το κόμμα σας;
Η σιωπή είναι ενοχή ή συνενοχή και η Ιστορία θα γράψει για αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: