ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Ψηφίστηκε τελικά το πολυσυζητημένο πολυνομοσχέδιο με 154 ψήφους. Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας στήριξαν την κυβέρνηση, ψηφίζοντας το πιο άδικο, επαχθές, καταπιεστικό και χειρότερο νομοσχέδιο στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου. Στο αισχρό αυτό νομοσχέδιο καταστρατηγούνται εργασιακά και εισοδηματικά δικαιώματα πολλών δεκαετιών. Ψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αυτοί, που πριν δύο χρόνια μας έλεγαν ότι έχουν σχέδιο για την οικονομία και όχι για να περικόψουν μισθούς και συντάξεις.
 Είναι αυτοί που το 2009, παρέλαβαν το χρέος κοντά στο 120% του ΑΕΠ, το έχουν φτάσει στο 156% και με τους χειρισμούς τους το οδηγούν ολοταχώς στο 180%. Είναι αυτοί που παρέλαβαν τα spreads στις 140 μονάδες βάσης και τα έχουν σχεδόν δεκαπλασιάσει. Είναι αυτοί που πήραν την ανεργία στο 8,6% και τη διπλασίασαν, αφού «λουκετάρισαν» τη μισή Ελλάδα. Αυτοί, λοιπόν, που στέρησαν την ελπίδα από τους νέους και τα ήσυχα γεράματα από τους συνταξιούχους, οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία και την πτώχευση.
Αποδείχθηκαν εντελώς ανεπαρκείς, για να αναχαιτίσουν έστω και προσωρινά, τη διεύρυνση της οικονομικής κρίσης. Με άλλη κυβέρνηση, τέτοια νομοσχέδια, θα προκαλούσαν σεισμικές δονήσεις πολλών Ρίχτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: