ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Βενιζέλος σε Σαμαρά: Μάζεψε τον Βορίδη - Υπερ του ο Άδωνις Γεωργιάδης


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέφερε τηλεφωνικά στον πρωθυπουργό τη δυσφορία του για όσα εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου είπε ο Μάκης Βορίδης, όμως ο ίδιος ο «δράστης» επανήλθε με νέες δηλώσεις στις οποίες επανέλαβε, ουσιαστικά, την ουσία των κατηγοριών του.

«Ο σχηματισμός της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ δε σημαίνει ότι χάσαμε την ιδεολογική μας ταυτότητα, άλλο η κυβέρνηση και άλλο η ιδεολογική μάχη όπως την αντιλαμβάνεται η ΝΔ», είπε στο Μega Σαββατοκύριακο. Για να πρπσθέσει ότι «και από το ΠΑΣΟΚ έχει ασκηθεί κριτική στις κυβερνήσεις της ΝΔ -και, μάλιστα, όχι στο συνέδριό του αλλά στη Βουλή».

Συνήγορος του Βορίδη έσπευσε να αναλάβει πάραυτα ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Μίλησε σε κομματικό ακροατήριο και, ίσως διαφωνεί κάποιος με την ένταση, ναι είναι υπερβολικό ότι μόνο ο Ανδρέας φταίει για τα δεινά της χώρας, αλλά η πολιτική του στη δεκαετία του ’80 αποδείχθηκε καταστροφική για τη χώρα», είπε και αυτός στην εκπομπή του Μανόλη Αναγνωστάκη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.
aiXmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: