ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ΔΑΚΕ/Π.Ε. πρώτη δύναμη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ   15Α - 10557  ΑΘΗΝΑ     ΤΗΛ. 210-3312793  FAX: 210-3246928
www.dakepe.gr  e-mail: info@dakepe.gr
26 - 06 - 2013
Απολύτως επιτυχής η παρουσία της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στην 82η Γενική Συνέλευση
της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 25/06/2013 οι εργασίες της 82ης Γενικής Συνέλευσης της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22-25 Ιουνίου 2013.
Για πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση και μετά, η παράταξη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) κατέκτησε την πρώτη θέση σε αριθμό αντιπροσώπων για την 82η Γενική Συνέλευση του Κλάδου.
 Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ευχαριστούν όλους τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της παράταξης για τον αγώνα που έδωσαν στις πρόσφατες Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων και στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων.
Είναι εξίσου σημαντικό να ευχαριστήσουμε και το σύνολο των αντιπροσώπων για τη στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της 82ης Γενικής Συνέλευσης και τη συμβολή τους στο να έχει η παράταξη μια πανθομολογούμενη επιτυχημένη παρουσία. Ο σχεδιασμός και η στρατηγική που ακολουθήθηκε οδήγησαν στην υπερψήφιση όλων των θέσεων, που η παράταξη κατέθεσε ως προτάσεις στη διάρκεια της Συνέλευσης.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: