ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ταινία η ζωή του Καζαντζάκη δια χειρός Γιάννη Σμαραγδή

              Τη ζωή και το έργο του Νίκου Καζαντζάκη θέλει να κάνει ταινία ο κορυφαίος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, που έχει γράψει κινηματογραφική ιστορία με τον "Καβάφη", τον "Ελ Γκρέκο" (Δομήνικο Θεοτοκόπουλο) και τον "Ιωάννη Βαρβάκη" (Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι). Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σκέφτεται τον Γιώργο Κιμούλη. "Εκτιμώ αφάνταστα το ταλέντο του και την ισχυρή του προσωπικότητα", λέει στον Βασίλη Μπουζιώτη (ΤV Έθνος). "Έχοντας ακούσει πως διαθέτει και χιούμορ με βοηθά για τον Καζαντζάκη, που είχε υψηλό χιούμορ". Στο cast θα είναι οπωσδήποτε ο Λάκης Λαζόπουλος , όπως και στον Γκρέκο και τον Βαρβάκη. Ίσως υποδεθεί τον Αλέξη Ζορμπά.
        Παρά το διαρκή αγώνα που όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος δίνει για να εξασφαλίσει χρήματα για τις ταινίες που σκηνοθετεί με ήρωες εποχής, ο Γιάννης Σμαραγδής φαίνεται έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα
               Ο ίδιος έλεγε πριν από περίπου ένα χρόνο " Έχω τρία πράγματα στο μυαλό μου για την επόμενή μου ταινία: είτε να κάνω τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, είτε τον βιο και την πολιτεία του Νίκου Καζαντζάκη, είτε τη ζωή ενός ταπεινού ανθρώπου που ψάχνει τρόπο να "μιλήσει" με το Θεό. Όταν ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα, θα αποφασίσω ποιο κινηματογραφικό πρότζεκτ θα υλοποιήσω. Είμαι κι εγώ ένα κομμάτι από τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν. Δοκιμάζομαι τώρα αλλά θα αντέξω".
grafida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: