ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αύριο, ο δημόσιος απολογισμός του Ευάγγελου Διαμαντόπουλου

Αγαπητέ, Ευάγγελε, οφείλω να ομολογήσω,  ότι η συγκεκριμένη  διαδικασία  είναι άκρως δημοκρατική και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και σε τιμά!
Από όποια μετερίζια και αν υπηρέτησα, αυτό που ονομάζουμε κοινά, ήμουν θιασώτης ανάλογων δημοκρατικών διαδικασιών.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
4ος ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Δημόσιος Απολογισμός της δραστηριότητας του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη σύντομη εισαγωγική αναφορά του Βουλευτή στη δραστηριότητα των τελευταίων μηνών, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου και πολίτες, προκειμένου να αναπτυχθεί διάλογος σχετικά με καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Καστοριάς.

4ος Δημόσιος Απολογισμός κοινοβουλευτικής και κινηματικής δράσης
Την Δευτέρα 7μ.μ θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά ο δημόσιος απολογισμός μου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Καστοριάς.
Μια διαδικασία πρωτοφανής για τα δεδομένα του νομού και τις πρακτικές των εώς τώρα βουλευτών.
Η ουσία της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή όλων των πολιτών, χωρίς περιορισμούς και τυπικότητες με σκοπό μια διάφανη σχέση, χωρίς περιοριστικούς "κορσέδες".
Πιστεύοντας πως τέτοιες ανοιχτές διαδικασίες, βοηθούν στην λογοδοσία από μέρους των αιρετών και εμβαθύνουν την δημοκρατία, θα ήθελα η παρουσία σου-πέρα από ουσιαστική - να αποτελέσει και μια επιβράβευση του εγχειρήματος.
Πηγή: Προσωπική σελίδα  fb του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: