ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Άργος Ορεστικό: Κηδεύτηκε σήμερα ο συνάδελφος Δανιήλ Μουτζίκης

 
      Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα 8 Νοεμβρίου, εκατοντάδες πολίτες και συνάδελφοί του στον 73χρονο δάσκαλο και διευθυντή έως το έτος 2000 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Δανιήλ Μουτζίκη.
      Πάλεψε για 60 ολόκληρες μέρες με την επάρατο και χθες κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
    Η εξόδιος ακολουθία εψάλη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ και πολλών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους Ορεστικού, όπου έγινε και η ταφή του.
         Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανεφέρθη με λόγους συγκινητικούς στην προσωπικότητα του μεταστάντος και ετόνισε ότι ήταν πρότυπο φιλοθεΐας, ευσεβείας, φιλαγιότητος και φιλανθρωπίας.
        Με συγκινητικά λόγια «αποχαιρέτησαν» τον Δανιήλ Μουτζίκη, οι Διευθυντές  3ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Άργους Ορεστικού, Βασίλειος Καραμανίδης και Λεωνίδας Οικονομίδης αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν την τύχη και τη χαρά να συνυπηρετήσουν στο σχολείο που ήταν διευθυντής.
     Αγαπητέ και αξέχαστε, Δανιήλ, εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της αργίτικης γης που σε γέννησε, σε ανέθρεψε και τώρα σε σκεπάζει.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/item/46877-xaralampopoulos-kideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: