ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Υποβολή αιτήσεων για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Καστοριάς-Συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου -Προσωρινής τοποθέτησης μονίμων και νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

dipe.kas.sch.gr
Α. Πρόσκληση για δήλωση τοποθέτησης αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε και συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου αυτών και υποβολής αιτήσεων απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς για το διδακτικό έτος 2021-2022
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Γενικής και Ειδικής Αγωγής και όλων των ειδικοτήτων που:

α) έχουν αποσπαστεί στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε.
β) κατέχουν οργανική θέση στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς και επιθυμούν να αποσπαστούν σε άλλη σχολική μονάδα εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους,
να υποβάλουν:
– Δήλωση προσωρινής τοποθέτησης (αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν έρθει με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς).
– Δήλωση συμπλήρωσης ωραρίου (αφορά μόνο εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που έχουν έρθει με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς και αυτούς που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς και επιθυμούν να αποσπαστούν και χρειάζεται να συμπληρώσουν το ωράριό τους)
– Αίτηση απόσπασης (όσοι ανήκουν οργανικά και επιθυμούν απόσπαση σε άλλη σχολική μονάδα εντός του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς)
από την Τετάρτη 18/08/2021 μέχρι και την Δευτέρα 23/08/2021 και ώρα 15.00 μ.μ.








Β. Πρόσκληση για υποβολή αίτησης συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου – Προσωρινή Τοποθέτησης μονίμων & νεοδιόριστων εκπαιδευτικών του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ:
Α. Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ΠΕ86 Πληροφορικής που είναι τοποθετημένοι σε οργανική θέση και οφείλουν να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό τους ωράριο.

Β. Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ΠΕ 86 Πληροφορικής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς είτε από μετάθεση, είτε από μετάταξη και χρειάζεται να τοποθετηθούν και να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό τους ωράριο.

Γ. Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ60 Νηπιαγωγών, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, ΠΕ79.01 Μουσικής, ΠΕ86 Πληροφορικής και ΠΕ91.01. Θεατρικής Αγωγής που διορίσθηκαν και βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.
να υποβάλλουν:

α) Δήλωση Συμπλήρωσης Ωραρίου (αφορά εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της περίπτωσης Α, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα)

β) Δήλωση Προσωρινής Τοποθέτησης και Δήλωση συμπλήρωσης ωραρίου σε όποιες σχολικές μονάδες επιθυμούν, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα (αφορά εκπαιδευτικούς των περιπτώσεων Β και Γ) .

από την Τετάρτη 18-08-2021 μέχρι και την Δευτέρα 23-08-2021 και ώρα 12μ.μ.










Δεν υπάρχουν σχόλια: