ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ;

Μία περίεργη επιστολή της Υπουργού Παιδείας προς τον Πρόεδρο της ΔΟΕ, θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις κυβέρνησης και εκπαιδευτικών.
Η επιστολή

Η απάντηση του Προέδρου της ΔΟΕ
ΔΗΛΩΣΗ
με αφορμή την επιστολή της Υπουργού Παιδείας
Η Υπουργός Παιδείας - με την επιστολή που απέστειλε σήμερα στις Eκπαιδευτικές Ομοσπονδίες - ανακάλυψε τον "ένοχο" για την απώλεια διδακτικών ωρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν φέτος οι Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και όχι στα εκατοντάδες κενά που υπάρχουν, με ευθύνη της, από την αρχή της χρονιάς στα σχολεία.
Η αποστολή της επιστολής σήμερα, που οι Eκπαιδευτικές Ομοσπονδίες πήραν απόφαση για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 30 του Μάρτη, καθόλου τυχαία δεν είναι και έχει ως στόχο τον εκφοβισμό των συναδέλφων και τη συκοφάντηση του κινήματος των εκπαιδευτικών.
Αντί άλλης απάντησης η εισήγησή μου προς το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα είναι η επιστροφή της επιστολής ως απαράδεκτης, γιατί αν μη τι άλλο ξεχειλίζει από υποκρισία.
Κομνηνός Μαντάς
Πρόεδρος Δ.Ο.Ε.

Αγαπητέ, Πρόεδρε, γιατί δεν αναφέρεις στη δήλωσή σου ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις ήταν ελάχιστες;  Στη μεγάλη απεργία του 2006 αναπληρώθηκαν οι χαμένες ώρες; Μήπως και συ θέλεις να πιστέψουμε ότι φέτος ο κλάδος απήργησε περισσότερες μέρες από τα προηγούμενα χρόνια;
Και εν πάσει περιπτώσει από πού προκύπτει ότι πρέπει να ζητάμε την άδεια της υπουργού για τις απεργιακές κινητοποιήσεις;
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ  Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: