ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

Εκφράζοντας τις δικαιολογημένες ανησυχίες, την αγανάκτηση, την οργή και την αγωνία των συναδέλφων σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που ακολουθείται φέτος στη διαδικασία των αποσπάσεων, έχω να πω ότι στα 26 χρόνια που υπηρετώ τη δημόσια εκπαίδευση, πρώτη φορά οι αποσπάσεις ανακοινώνονται μία μέρα πριν την έναρξη του σχολικού έτους. Αποτελεί ντροπή για το Υπουργείο αυτή η ανεξήγητη καθυστέρηση. Οι μέτριοι και οι ανίκανοι που κυβερνούν αυτή τη χώρα να σταματήσουν επιτέλους να μιλούν για «νέο σχολείο» και «αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό», γιατί η  γιαγιά μου έλεγε, «με πορδές δεν βάφονται αυγά».
Μετά απ’ όλα αυτά αυτονόητο είναι ότι θα υπάρξει καθυστέρηση και στις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ.
Ενημερωτικά σας αναφέρω, ότι το ΠΥΣΠΕ Ν. Καστοριάς από την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετήσει πρώτα τους συναδέλφους που είναι στη διάθεση και όλους εκείνους που έμειναν υπεράριθμοι. Στη συνέχεια θα τοποθετήσει τους συναδέλφους που ζητούν απόσπαση.
                                                              Καλό Σαββατοκύριακο
                                                              Πάντα στη διάθεσή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: