ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012


ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 

Ενοχλημένος φέρεται να είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη μη επιλογή του ως υπουργού Περιβάλλοντος.
Την ενόχλησή του για την εξέλιξη των συζητήσεων που οδήγησαν στον σχηματισμό ης κυβέρνησης φέρεται να εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στην Περιφέρεια Β' Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης, Τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ, είχε βολιδοσκοπηθεί το τελευταίο διάστημα για να αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ εμφανιζόταν ως "φαβορί".

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε όμως την Πέμπτη, ήταν για να αναλάβει την θέση του αναπληρωτή υπουργού, με αποτέλεσμα να αρνηθεί την πρόταση.

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, η είδηση ότι στο "τιμόνι" του υπουργείου θα καθίσει τελικά ο καθηγητής του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Λιβιεράτος, έσκασε σαν βόμβα.

Σε συνέντευξή του στο NEWS 247, ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

"Ήμουν συνεπής βουλευτής, με παραπάνω από 200 ομιλίες και παρεμβάσεις στην Ολομέλεια και στις Επιτροπές της Βουλής τα τελευταία δυο χρόνια. Γιατί προσπάθησα ως βουλευτής Β’ Αθηνών, να δώσω λύσεις σε πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα της εκλογικής μου περιφέρειας.

Γιατί, ως Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας συνέβαλα ώστε να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία μια σύγχρονη περιβαλλοντική πολιτική και να μην αποτελεί πια η προστασία του περιβάλλοντος προνομιακό χώρο της Αριστεράς. Και γιατί κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες για την αναβάθμιση του πολιτικού συστήματος με τολμηρές προτάσεις περιστολής των προνομιών των βουλευτών, τις οποίες και έκανα πράξη ο ίδιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: