ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Με όρεξη και μεράκι συνεχίζονται οι πρόβες των μαθητών μας για το έργο "Ποιος τη Ζωή μου".

Το σχολείο μας γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής του Μίκη Θεοδωράκη και τον τιμά... 
Πρόβες εν μέσω των διακοπών του Πάσχα.Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας, που αφήνουν το παιχνίδι και την ανεμελιά τους, και με συνέπεια αξιοθαύμαστη, "καταφθάνουν" στο σχολείο τους για εργασία και δημιουργία!
Εμείς κ. υπουργέ, κάπως έτσι ονειρευόμαστε και οραματιζόμαστε το νέο σχολείο. Πού να είχαμε και την κατάλληλη κτηριακή υποδομή για παρόμοιες δραστηριότητες! Ευελπιστούμε, κ. Δήμαρχε, πως σύντομα θα την αποκτήσουμε, διαφορετικά σας δηλώνω και σας απειλώπως δεν θα συνταξιοδοτηθώ ποτέ, μέχρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!!!

Σε ρυθμό παράστασης γίνονται οι πρόβες στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού για το έργο «Ποιος τη Ζωή μου», που θα παρουσιάσει  η Έκτη τάξη,  συνεπικουρούμενη από τους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας, στο πλαίσιο του προγράμματος που εκπονείται τη φετινή σχολική χρονιά. Εκατόν είκοσι τρεις (123) μαθητές/τριες θα περιδιαβούν τη σκηνή του Πολιτιστικού μας Κέντρου, θα την "υποτάξουν" με οίστρο δημιουργικό, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν τα τραγούδια του διάσημου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Οι υπεύθυνοι σχολικών εορτών και εκδηλώσεων συνάδελφοι, Δέσποινα Σπυροπούλου και Στέργιος Σταυρόπουλος, μαζί με τους μαθητές/τριες της έκτης τάξης, συγκεντρώνονται τις απογευματινές ώρες και εργάζονται πυρετωδώς, ώστε την 1η Ιουνίου, να είναι όλα έτοιμα για την προγραμματισμένη, άκρως απαιτητική παράσταση, η οποία θα "παραδοθεί" άνευ όρων και ορίων στο κοινό της κωμοπόλεώς μας, το οποίο κοινό σεβόμαστε απόλυτα και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή του στο κάθε μας κάλεσμα. 
Περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: