ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Θυμήθηκαν να εκδώσουν εγκύκλιο για κατάργηση του αντιφυματικού εμβολιασμού στα σχολεία!

Αγαπητοί γονείς, η ανησυχία σας για τον αν θα πραγματοποιηθεί φέτος ο καθιερωμένος και επιβεβλημένος αντιφυματικός εμβολιασμός, έλαβε τέλος! Το Υπουργείο Υγείας με εγκύκλιο τον καταργεί!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Η σχολική χρονιά βρίσκεται στο τέλος της και για πρώτη φορά από το 1985 που υπηρετώ τη δημόσια εκπαίδευση δεν πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος εθνικός αντιφυματικός εμβολιασμός στους μαθητές της πρώτης τάξης του σχολείου μας.
Το Υπουργείο Υγείας όλα αυτά τα χρόνια εξέδιδε εγκυκλίους ενημερώνοντας φορείς, γονείς και εκπαιδευτικούς, πως είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός στους μαθητές των πρώτων τάξεων και κάθε χρόνο οργάνωνε την υλοποίηση του σε όλα τα Δημοτικά της χώρας. Φέτος, άχνα! Ο κ. Πολάκης, περί άλλα τυρβάζει.

Αντιφυματικά εμβόλια προφανώς δεν υπάρχουν και επειδή δεν προβλέπεται η προμήθεια τους λόγω πτώχευσης, η ηγεσία του υπουργείου υγείας με εγκύκλιό της αναφέρει πως δεν θα διενεργείται πλέον καθολικός αντιφυματικός εμβολιασμός στη σχολική ηλικία!
Ο αντιφυματικός εμβολιασμός BCG γινόταν στην ηλικία των 6 ετών, αφού προηγουμένως γινόταν έλεγχος με δερμοαντίδραση Mantoux.
Η εγκύκλιος ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: