ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς: Ποιοι σχολικοί σύμβουλοι θα καλύψουν τα κενά της κ. Αναστασοπούλου και των κυρίων Μήτσιαλου και Παντζαρίδη.

κ. υπουργέ, παντού οικονομία! Όσοι Σχολικοί Σύμβουλοι εγκαταλείπουν για οποιοδήποτε λόγο τη θέση τους δεν αντικαθίστανται... 
Τον υπερβολικό αριθμό των βουλευτών και μελών της κυβέρνησης δεν λέτε να τον μειώσετε.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Μετά την τοποθέτηση της Ελένης Αναστασοπούλου στη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, η 33η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής έμεινε κενή χωρίς να τοποθετηθεί νέα σχολική σύμβουλος. 
Με απόφασή του ο υπουργός παιδείας, αναθέτει την παιδαγωγική ευθύνη των νηπιαγωγείων του Ν. Καστοριάς σε σχολικούς συμβούλους γειτονικών νομών.
Επίσης, στην ίδια απόφαση, τα Δημοτικά Σχολεία της 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας ανατίθενται στους Συμβούλους των δύο υπόλοιπων εκπαιδευτικών περιφερειών του Νομού μας.
Τέλος, όσον αφορά το κενό που άφησε η μεταπήδηση του κ. Μήτσιαλου από τη θέση του σχολικού συμβούλου της 14ης εκπαιδευτικής περιφέρειας ειδικής αγωγής στη θέση του Διευθυντή Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, θα καλυφθεί από σχολικούς συμβούλους γειτονικών περιφερειών της κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας!
Η απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: